за нас услуги партньори контакти

 
инструменти за       
струговане  >>
инсрументи за отрязване и       
обработка на канали  >>
инструменти за       
нарязване на резба  >>
инструменти за       
тежко струговане  >>
инструменти за       
фрезоване  >>
инструменти за       
обработка на отвори  >>
минни и строителни       
инструменти  >>
специални       
инструменти  >>
технологична       
екипировка  >>

За нас
Технокорп ЕООД е фирма за доставка на металорежещи инструменти и технологична екипировка.

Предлагаме инструменти с различни характеристики и предназначение, така че да отговорят на конкретните нужди на клиента, съобразно дейността му и спецификата на използваните от него машини.

Технокорп ЕООД е изключителен представител за България, Румъния и Малайзия на продуктите CORUN –инструменти със сменяеми твърдосплавни пластини (пластини и държачи) за струговане, фрезоване, пробиване, нарязване на резби и т.н.; твърдосплавни инструменти със специално предназначение; инструменти за пътностроителната и минната индустрия. Производството на продуктите CORUN се извършва съгласно изискванията на международния стандарт ISO 9001 – 2008 и ISO 14001 - 2004.

Пластините CORUN са със специално покритие и като качество спадат към най-високия клас пластини в света.

Технокорп ЕООД предлага и инструменти с друг произход, съобразно икономическите възможности на клиента и интензитета на производствения му процес.

Като фирма разполагаме с капацитет да разработим специални инструменти по задание на клиента и да предложим решение на различни проблеми в процеса на студена обработка на метала.

Нашите клиенти могат винаги да разчитат на компетентна консултация и съдействие от наша страна за разрешаване на конкретен проблем.